Skip to content

SSD-upgrade

SSD-upgrade

Vindt u uw computer steeds trager worden? Duurt het opstarten eindeloos? Of begint het geratel en gezoem van de harddisk wel heel erg hinderlijk te worden?

Dan zou het tijd kunnen zijn voor een upgrade naar een schijf zonder bewegende delen die daarnaast ook nog eens vele malen sneller is!
Zo'n schijf heet een Solid State Drive of in het kort SSD.

SSD's zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, de ervaring leert dat voor het merendeel van de gebruikers 240 à 480 GB al voldoende is. Werkt u veel met foto's, video en muziek-bestanden, dan zou een groter exemplaar mogelijk handiger zijn.

Wanneer u twijfelt of het in uw geval zinvol is uw huidige pc te upgraden (vanwege de leeftijd/andere problemen) of over de benodigde versie dan kunt ook eerst een Computer-APK laten uitvoeren.

Na het inbouwen worden Windows, overige software en uw eigen documenten (foto's, mail etc.) opnieuw geïnstalleerd cq. overgezet (voor zover mogelijk/wenselijk*).
Tevens sluiten we internet/wifi, printer en evt. andere randapparatuur weer aan als de computer teruggebracht wordt!

NB: kijk a.u.b. van tevoren of u de benodigde software (+ licentie-codes/product keys), plus wachtwoorden van websites en email nog voorhanden heeft aangezien deze vaak niet overgezet kunnen worden naar de nieuwe installatie!

Tarieven SSD-upgrade

Voor de actuele tarieven kunt u een kijkje nemen op de tarieven-pagina.

Werkgebied

Informatie m.b.t. het werkgebied, vindt u op deze pagina.