Skip to content

Servicecontract

Servicecontract

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze computerservice, kan het een stuk handiger zijn een servicecontract af te sluiten.
Bovendien is het een stuk voordeliger als u vaker hulp bij u op locatie wenst omdat er geen starttarief in rekening wordt gebracht!
Rekenvoorbeeld: stel u wilt een jaar lang iedere maand 30 minuten computerhulp bij u thuis.
Normaal zouden de kosten daarvan 12 x het starttarief bedragen oftewel 540 euro, echter met een servicecontract zijn de kosten maar 329 euro!

U koopt als het ware eenheden arbeid vooraf in (1 eenheid = 1 kwartier arbeid) tegen een vast tarief, dus u hoeft niet ieder consult apart af te rekenen, het gaat gewoon van uw tegoed af.

Contract: Eenheden: Prijs*:
Goud 24 EUR 329,-

*klik op het bedrag om het gewenste contract direct te bestellen

Voorwaarden

Het servicecontract is alleen af te sluiten voor de regio Kennemerland / Bollenstreek / Haarlemmermeer.
De minimale afname voor een consult per telefoon/email of hulp op afstand is 1 eenheid, voor een huisbezoek zijn dat er 2.

De eenheden zijn tijdens de geldigheidsduur alleen te gebruiken voor reguliere werkzaamheden aan uw computer, tablet, smartphone of website, en niet in te wisselen voor geld, producten of andere diensten.

Heeft u niet genoeg eenheden over voor een bepaald consult, dan kunt u ter plekke een nieuw contract afsluiten, of de extra tijd apart voldoen tegen het reguliere tarief.

Het servicecontract is 1 jaar geldig, en gaat in op het moment dat uw betaling is ontvangen. Niet-opgemaakte eenheden vervallen op het moment dat het servicecontract afloopt.