Skip to content

Computerservice

Reparatie, onderhoud en upgrading

BOLWERK.net repareert, onderhoudt & beveiligt computers en laptops voorzien van Microsoft Windows 10 & 11*.
Geen gesleep met apparatuur, geen parkeerplek zoeken en niet eindeloos in de rij staan maar gewoon bij u thuis of op de zaak, dit is ons werkgebied.

Voor kleinere problemen is in sommige gevallen trouwens ook hulp op afstand mogelijk.

* Draait uw pc nog op Windows 7? Dan is het aan te raden over te stappen op een nieuwere versie aangezien er sinds januari 2020 geen (beveiligings-)updates meer voor worden uitgebracht.
Voor Windows 8 geldt sinds januari 2023 hetzelfde; sowieso wordt deze versie weinig ondersteund door software- en hardwarefabrikanten.

Computer APK

Wilt u weten hoe uw Windows PC of laptop eraan toe is? Maak dan een afspraak voor een Computer APK! Er wordt dan even goed gekeken hoe het is gesteld met zowel de software (Windows, Virusscanner e.d.) als de hardware (stroomvoorziening, harde schijf, ventilatoren e.d.).

Servicecontracten

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw computer geen mogelijke (veiligheids-)problemen vertoont, dan is het ook mogelijk (preventief) onderhoud te laten uitvoeren.
Wilt u dit op regelmatige basis laten doen, of heeft u gewoonweg vaker behoefte aan ondersteuning, dan is het aan te raden hiervoor een servicecontract voor af te sluiten.

SSD-upgrade

Uw computer voelt steeds trager aan? En maakt meer lawaai (getik/geratel)? Grote kans dat de (mechanische) harddisk het niet meer bij kan benen!
In dat soort gevallen kan een upgrade naar een volledig elektronische schijf (de zgn. Solid State Drive) uitkomst bieden.
Deze zijn razendsnel en geluidloos!
Voor meer informatie, klik hier.

Smartphone & Tablet

Lukt het instellen van WiFi op uw smartphone niet? Of raakt het geheugen van uw tablet vol?
Voor onderhoud aan uw mobiele Windows of Android (bijv. Samsung Galaxy) apparaat kunt u natuurlijk ook een beroep op BOLWERK.net doen!

Begeleiding

Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het omgaan met computer, email en internet, dan is het mogelijk om begeleiding te krijgen.
U geeft zelf aan over welke (basis-)handelingen u meer wilt weten, van emailen tot foto's scannen, en van het gebruik van Marktplaats tot WhatsApp op de PC, het kan allemaal!

Bestanden kwijt?

Bent u om wat voor reden dan ook bestanden kwijtgeraakt? Kijk dan op de Data Recovery-pagina wat we voor u kunnen betekenen!

Tarieven Computerservice

Voor een overzicht van de tarieven kunt op deze pagina kijken. U kunt op de volgende manieren betalen: PIN, iDEAL, betaalverzoek via SMS/WhatsApp of contant.
NB: Betalen op rekening is helaas niet mogelijk. Wilt u zo vriendelijk zijn hiermee rekening te houden?

 

Maatwerk-computers

Zoveel mensen, zoveel wensen! Bij BOLWERK.net kunt u uw nieuwe PC zelf configureren.
De computer wordt bedrijfsklaar afgeleverd, alsmede bij u op locatie geïnstalleerd (incl. het overzetten van de email & documenten van uw huidige systeem). Mocht u niet zeker weten wat u precies nodig heeft, dan kunt u natuurlijk contact opnemen voor een persoonlijk advies omtrent de mogelijkheden.