Skip to content

Woningbeveiliging

Behalve bij het beveiligen van uw computer, netwerk en bestanden, kan ik u ook assisteren en adviseren bij het beveiligen van uw woning tegen inbraak en brand.

Geheel vrijblijvend én onafhankelijk, want Bolwerk.net verkoopt zelf geen alarmapparatuur, u betaalt alleen voor het advies en eventueel de hulp bij het plaatsen.

Mogelijkheden

Voordat u een alarmsysteem of andere beveiligingsmaatregelen gaat aanschaffen, is het handig om vooraf te bepalen waartegen u zich wilt beveiligen, wat er mogelijk al aanwezig is, en natuurlijk ook wat het budget is.

Gaat het met name om inbraakbeveiliging, of wilt u ook gewaarschuwd worden in het geval van brand of lekkage? Of het systeem uitbreiden met camera's?

De meeste alarmsystemen zijn (zo goed als) draadloos te plaatsen tegenwoordig, wat de installatie een stuk flexibeler en minder ingrijpend maakt.

Alarmopvolging

Iets anders wat bij de aanschaf van een alarm(-dienst) meespeelt, is de manier waarop u gewaarschuwd wenst te worden in het geval van onraad: volstaat een loeiende sirene thuis? Of wilt u ook een bericht krijgen op uw mobiele telefoon?

Wilt u dat anderen (zoals gezinsleden en buren) een alarmmelding ontvangen? Of dat er een meldkamer van een beveiligingsbedrijf gewaarschuwd wordt, en zij eventueel een surveillant dan wel politie cq. brandweer sturen?

Onafhankelijk advies

Niet alle alarmsystemen (en aanbieders) hebben alle mogelijkheden, wat het soms lastig kan maken door de bomen nog het bos te zien. Graag help ik u hierbij, klik hier voor de contactgegevens.